Продължете към съдържанието

Съществуват две основни неща, които трябва да се вземат предвид: материал и конструкция преди покупка на дрехи и дори една КЪСА ДЪНКОВА РОКЛЯ от онлайн магазин:

Да вземем пример с бранда Prada, които може да създаде една дизайнерска чанта или найлонова торбичка, която да струва стотици долари.

Подобна чанта от Hermes например, може да е изработена от кожа или екзотичен животинска кожа и струва над два пъти повече. Въпреки това, тяхната конструкция е гарантирана да продължи вечно и те ще определят какви някакви могат да имат в бъдеще. Всичко това означава, че получавате по-добър продукт, който е построен на по-здрави материи и ще гарантира, че ще продължи по-дълго. Дори и така, потребителят, заплащайки стойността му си плаща и цената за околната среда.

Всеки път, когато плащат над $ 500 за една дреха или чанта, която не е направена от някакъв необикновен материал, то най-вероятно плащат огромна надценка и много не вероятно с такава да си заслужава само заради бранда.

Ако обаче сте свикнали да пазарувате стойки внасяни от Китайския пазар, Турския или друга страна с евтина работна ръка и развита търговия на дрехи, може би сте забелязали, че дори с популярна световна марка, те са внесени и върху етикетите си имат надпис: Произведено…. Това е така, защото там има от първо до трето, пети и дори осмо качество. Когато става дума за ново, всички се изправяме на крака. Дадена страна завява бройка за даден артикул дреха, и според стандарта на живот в тази страна се произвежда и съответното качество.