Продължете към съдържанието

Казват, че Рим не е бил построен за един ден, но може би ново онлайн присъствие би могло да бъде. Не казвам, че това ще бъде добре или пълно за толкова кратко време, но е далеч по-постижимо, от която и да е друга форма на реклама. Тук на по мощ идва онлайн рамка за бизнеса в рамките на няколко часа.

Вие просто трябва да знаете какво правите с оптимизация и какви инструменти да използвате. Ето и първите осем стъпки за изграждането на вашия онлайн рамка:

  1. Регистриране име на домейн

Най-очевидният начин да започнете е с името на домейна. Ако вашата марка или компания има родово, то може да бъде взето. Използвайте някой прост сайт за търсене на домейн, за да се види дали е взета идеята. Ако е така, помислете за интернет магазин и добавяне на дума в началото или в края.

След като намерите име на домейн, трябва да сертифицирате за регистрация домейна на сайт.

  1. Използвайте избрания хостинг

Просто се уверете, че имате организирано оформление, ценно съдържание, лого и на страницата за контакт.

  1. Активиране на онлайн турне за покупка

Ако търсите да продавате директно онлайн, може също да искате да помисли за бързи възможности за онлайн поръчка. Ако не разполагате с време за електронна търговия, можете да използвате средства за създаване на целеви страници, които автоматично се интегрират с възможности за плащане. Това ще предпази, докато разберете останалата част от вашия онлайн стратегия.

  1. Претенция по създаване на социални профили

На следващо място, отделете повече време за регистрация на марката на всички големите сайтове за социални мрежи.

Също така, не забравяйте да споделяте всеки следващ ваш блог в някои от най-големите социални медии.

  1. Стартиране на блог

След това трябва да се създадете блог на вашия сайт. Отново, не се тревожете за написването на куп мнения. Просто създайте и публикувайте кратка бележка, която разказва на вашите клиенти и последователи за стартиране на информативен блог.

  1. Дисперсни информация за контакти

Вашата информация за контакт трябва да бъде на всички директории. Това не само да увеличи шансовете за нови клиенти, но също така подобрява видимостта на големи търсачки.

  1. Разработване на техники

Сега е време да се разработите стратегия за социално слушане, така че да се прецени колко добре са получили усилия. Направете някои изследвания и намерете няколко инструменти, които отговарят на вашите нужди.

  1. Инвестирайте в SEO

Най-накрая, че е време да се инвестира в малко оптимизация за търсещи машини (SEO) за увеличаване на видимостта на уебсайта си и увеличаване на трафика към сайта. В началните стадии, може да искате сами да разучите за ключови думи и накъде да се насочите. След това, можете да предаде юздите на професионален SEO компания за стабилен растеж.

Не спират до тук

Това е само началото. Не спирайте вашата дейност. Работейки всеки ден ще подобрите не само позицията онлайн, но и ще научите много за Интернет маркетинга.