Продължете към съдържанието

мъжка модаСъвременният Мачно търси своята уникалност и автентичност. Като всяка личност е различна, така и съответните мъжки стилове имат своя характеристика.

Ето няколко съвета, които да са от полза, за да решите кой тоалет на основата на стила, който определя вашата личност.

Повечето мъже могат да бъдат разделени в няколко основни типа стил. И ако изберете какво да носите, според вашия уникален стил, след това може да намерите най-подходящия вид, който ще направи чудеса за вас. Както може една рокля за жени да преобрази.

Класическият джентълмен: Ако се смятате или искате да приличате на тази група, спокойно може да изберете видове дрехи за класически джентълмен. Такива са със сиви и сини доминиращите цветове в гардероба и се вписват добре в тази категория. Изберете мъжки облекла в класически или скандални цветове, които са на мода. Сред тях може да добавите по-иновативни решения като неони и ярко оранжево или червени видове.

Драматичен стил дрехи: Драматичният стил е този, който обръща внимание на всичко свързано с дребните детайли като копчета за ръкавели, аксесоари, кибритлия, прорези и сложни костюми. Ако искате всичко това, то това е вашата категория.

Естественият стилист: Ако обичате да залагате на случайни и удобни, то това е вашето Амплоа. Опитайте дрехата, която ви харесва, от категорията, която се побира във вашето Его. Спрете се на обичайните блузи и ежедневни дънки, съчетани с удобни мокасини или обувки с плат. Не забравяйте, че ако се чувствате комфортно в това, което носите, шансовете изглеждате добре винаги са на ваша страна.