Продължете към съдържанието

Фирма за косене на трева в София

Бригада предлага изгодни цени за косене на трева, рязане на храсти и почистване на дворове в София и около града.

Предлага цени за косене на трева до 50 сантиметра височина

Цена за косене на трева от 1000 квадратни метра 0.25 лв. за квадратен метър

Цена за косене на трева от 1500 квадратни метра 0.24 лв. за квадратен метър

Цена за косене на трева от 2000 квадратни метра 0.23 лв. за квадратен метър

Цена за косене на трева от 2500 квадратни метра 0.22 лв. за квадратен метър

Цена за косене на трева от 3000 квадратни метра 0.21 лв. за квадратен метър

Цена за косене на трева от 10 000 квадратни метра 0.20 лв. за квадратен метър

Цена за рязане на храсти и израстъци до 7 линейни метра височина

Цена за рязане на храсти и израстъци от 500 квадратни метра 0.50 лв. за квадратен метър

Цена за рязане на храсти и израстъци от 1000 квадратни метра 0.40 лв. за квадратен метър

Цена за рязане на храсти и израстъци от 1500 квадратни метра 0.35 лв. за квадратен метър

Цена за рязане на дървета от 80 до 180 лв. за брой в зависимост от дървото.

Цена за товарене и извозване на храсти и израстъци от 500 квадратни метра по договаряне.

Цена за товарене и извозване на храсти и израстъци от 1000 квадратни метра по договаряне.

Цена за товарене и извозване на храсти и израстъци от 1500 квадратни метра по договаряне.

Цени за товарене и извозване на дървения и битови отпадъци

Цена за товарене и извозване на дървения и битови отпадъци по договаряне.

Цена за товарене и извозване на дървения и битови отпадъци по договаряне.

Цена за товарене и извозване на дървения и битови отпадъци по договаряне.

Цени за събаряне на дървени или други леки бараки с извозване до депо по договаряне.

Цената се изчислява когато отпадъците са събрани, натоварени и подредени в каросерията на камиона

Цени за товарене и извозване на строителни отпадъци

Събиране на строителни отпадъци в чували, товарене и извозване до депо.

От 20 до 129 бр. 1,29 лв. чувалите ги пълним 35 – 40 кг.

От 130 до 149 бр. 1,19 лв. чувалите ги пълним 35 – 40 кг.

От 150 до 200 бр. 1,09 лв. чувалите ги пълним 35 – 40 кг.

В цените включваме чували, пълнене, товарене и извозване, включително таксата на депото

Всички цени са без ДДС. Пакетни цени за почистване на двор в София може да получите на телефон 0888 033 057 – цените в сайта са неактуални и подлежат на коментар. Можем да направим отстъпка.

Цени за косене на трева

Задължителни дейности през пролетта са и косене на трева независимо дали професионално или любителско е наложително да се коси по няколко пъти на сезон. Ако не успеете да се справите с всички задачи сега, има вероятност да имате доста неприятности по- нататък. Когато мислите за пролетно почистване, вероятно ви идват наум неща като търкане на пода, изпразване на шкафовете и подреждане на дрешниците. Но пролетта също така е добър момент за рутинна поддръжка на дома. Игнорирайте тези важни задачи за поддръжка на дома на свой риск. Пропуснете почистването на улуците, например, и бихте могли да направите наводнение в мазето си

Най-важните домакински дейности са свързани с отводняването. Ако не задържите водата далеч от дома си, това може да доведе до мухъл, гниене и фундаментни проблеми.

Почистете улуците около имотът.

Уверете се, че улуците нямат дупки и всички елементи все още са по местата си, а водата далеч от къщата. Улуците са един от най-ценните и достъпни методи за собствениците на жилища да защитят домовете си. Чрез насочване на водата от покрива към място, далеч от дома, правилно работещите улуци помагат за защитата на дома, дървения под, стрехите, подовата настилка и озеленяването. Запушените улуци също могат да причинят появата на комари, мухъл и плесен от разложени листа и други проблеми.

Добрата новина е почистване на улуци е лесна работа. Можете да го направите сами в час или да наемете някой да го направи за малко пари. Пломбирайте дупките, където насекомите и пакостниците могат да влязат. Можете да направите това със спрей- пяна. Тези опасни насекоми имат нужда от влага, за да оцелеят. Затова спрете всички течове от кранове, тръби и климатици.

Пригответе климатика. Можете да наемете компания за услуги или да го направите сами. Сменете или измийте филтрите, нещо което трябва да се извършват ежемесечно. Почистете бобините и измийте кондензатора отвън, ако е необходимо. Отстранете всякакви храсти от устройството, и се уверете, че канала за оттичане линия не е запушен. Почистете вашия покрив. Повечето хора предпочитат да наемат професионалисти за тази досадна работа, но е важно да бъде направено.

Уверете се, че вашите прозорци са в изправност. Вие искате да запазите водата и студения въздух навън. Трябва да смените уплътненията. Почистете хладилните бобини и отдушника на сушилнята.  Тези задължения не само подобряват ефективността на уредите, но и са защита срещу електрически опасности. Проверете детектори за дим и въглероден оксид . Трябва да има най-малко един детектор на всяко ниво на къщата и те трябва да работят. Сменете батериите, ако е необходимо.

Наторяване на тревата в дворовете на гражданите.

Това е времето да разпръснете достатъчно тор по моравата. Почистване. Ние всички имаме твърде много неща. Отървете се от елементи, които не използвате, включително нещата, които са съхранени в гаража или мазето, заради „може би“ ще се нуждая от нея по някое време. Не чакайте този момент. Вашата къща не е склад. Подредете документите си. Не сте в състояние да намерите важен документ, когато имате нужда от него, а това може да ви струва скъпо. Отървете се от документите, които не са ви нужни вече, а актуалните  запазете, така че да знаете къде са, когато имате нужда от тях. Почистете двора от боклуците, за да осигурите възможност на моравата да ви радва. Изхвърлете непотребните вещи от двора.

Всички цени са без ДДС. Пакетни цени за почистване на двор в София може да получите на телефон 0888 033 057 – цените в сайта са неактуални и подлежат на коментар + 1000% минимална поръчка за екип е 450 лв.