Продължете към съдържанието

Градински лехи в двора

Правенето на градински лехи и градина не е лесна задача и това може да бъде особено предизвикателство, ако теренът, който заобикаля имота ви, не подхожда за видовете растения, които бихте искали да отглеждате. Използвайте повдигнати градински лехи – един удобен предмет, който ви позволява да засадите цветя, билки и зеленчуци почти навсякъде на открито. Ще ви представим няколко модела повдигнати цветни лехи за вашите растения, които можете да използвате вкъщи.

Градински лехи

Градински лехи – Гренлански комплект за цветни лехи

Този композитен дървен блок лесно се събира във всякакви пространства и е идеален за по-малки по размер външни пространства. С него на ниска цена ще можете да създадете красива, пищна градина, на места където е имало само твърда почва преди.

Стъпаловидна 3- етажна цветна леха

Тази тристепенна настройка е направена устойчив на гниене кедър и просто се монтира на мястото без никакви ноу-хау инструменти или строителство! Всеки от етажите може да побере разнообразие от растения, така че те могат да съществуват без да си вредят помежду си.

Пластмасова цветна леха

Тези любими на потребителите лехи са леки, но издръжливи – те всеждат нуждата от плевен до минимум през целия вегетационен период. Черната пластмаса поглъща топлината и задържа влагата, което способства за изобилен растеж на растенията.

Още видове лежи в дворното пространство

Повдигната градинска леха

За тези, които предпочитатда не се подпират на ръце и колене, за да садите своите светя, тази повдигната леха от кедрово дърво е вашето решението. Тя е с лесна за инсталиране конструкция, която предлага гъвкавост, за да се премести в градината, на верандата или някъде другаде, където няма да може никое животно да влезе в растенията.

Дълбока повдигната леха

Забравете плевенето веднъж завинаги. Тази повдигната градинска леха може да приюти растения с дълбоки корени, благодарение на V-образния си дизайн Конструкцията й е дървена, но е обработена така, че да може да се ползва и на открито.

Кафяво- смолиста ниска цветна леха

За тези, които предпочитат по-подходяща ниска леха за растенията си, тази леха може да разположи на тераса или балкон и разполага със система за самостоятелно поливане самостоятелна като запазва вашите растения обилно хидратирани, но не и преполяти.

Правоъгълна висока цветна леха

Тази леха има много свеж стил, нарязана, изработена от устойчив винилов материал. Подсилената структура позволява лесна мобилност, ако е необходимо, и възможност да отглеждате цветя далеч от любопитните домашни любимци, които обичат да копаят.

Висока градинска цветна леха

Тя е щедро оразмерена и може да поеме голям брой растения. Множество растения могат да виреят в рамките на този кедърово- алуминиев блок, който е на стратегическо място, с дренажни отвори и вентилационни отвори, така че корените не стават наситени с влага. За да можете да разположите правилно лехите, изрежете градинските храсти, можете да го съчетаете с изрязването на дърветата и косенето на тревата.